Akce
Vašek Ježek vítězem domácího ALPINE PRO BAKOVSKÉHO MARATONU

21.7. 2008 13:17

ALPINE PRO BAKOVSKÝ MARATON JE MINULOSTÍ

 

V sobotu 19.7.2008 se v Bakově nad Jizerou uskutečnil 1.ročník závodu horských kol.
Trať dlouhá 50 km vedla převážně po zpevněných cestách, byla tudíž sjízdná  pro nejširší veřejnost. Déšť, který vytrvale kropil trať po většinu noci rozblátil pouze závěrečný sjezd k řece Jizeře, takže žádné brodění se blátem nehrozilo.
Na start v 11 hodin se postavilo přes 200 závodníků všech věkových kategorií. Po odstartování tohoto pelotonu  přišly na řadu závody dětí.  Do této  chvíle se vše odehrávalo za krásného slunečného počasí. Po 13 hodině se nebe zatáhlo a začalo vydatně pršet. V tuto dobu už byla část závodníků v cíli. Nejrychlejším mužem celého závodu byl Vašek Ježek závodící za náš Spinning MB Alpine pro team. Trať zdolal za 1h a 33 minut. Nejrychlejší ženou se stala čerstvá mistrně republiky MTB Pavla Havlíková.
Vzhledem k tomu, že tento závod byl úplně prvním který organizoval náš team, budeme vám vděčni za jakékoliv připomínky, ohlasy, názory a  poznatky. Určitě bychom chtěli v pořádání tohoto závodu pokračovat a vytvořit z něj tradiční podnik.
Moc děkujeme všem účastníkům, kteří bojovali na trati stejně jako všem dobrovolníkům, kteří nám pomáhali s organizací. Bez vás bychom takovouto akci nikdy uspořádat nemohli. Největší dík patří paní Štěpánkové-starostce města Bakova nad Jizerou, která nám umožnila pořádat závod na bakovském koupališti.

 








Zpět